Az utóbbi néhány hónap szalonban töltött ideje után, szeretném megosztaniVeletek a tapasztalataimat a szolgáltatások és a termékek utókövetése kapcsán.

Arról szeretnék írni Nektek, hogy miben más az, amit én csinálok, mint amit eddig máshol tapasztaltál. Gondolok itt másik szakemberre, egy krémeket árusító webshopra, egy parfümériára, vagy akár egy drogériára, ahol eddig bármilyen terméket vásároltál.

Az első és legfontosabb, hogy nálam bármikor lehet kérdezni és várom is, hogy kérdezz! Azért jötssz hozzám, hogy tanulj tőlem, hogy mégjobban megismerjedk a bőrötöket és a helyes ápolását.

Nem véletlenül írom magamról, hogy problémamegoldó kozmetikus vagyok, hiszen komolyabb és összetettebb problémák esetén is nyugodtan fordulhatsz hozzám. Nálam az első a probléma, amivel érkezel hozzám, erre fókuszálok, és a legjobb tudásommal próbálom felismerni és orvosolni a problémát. A visszajelzések alapján masszírozni is elég jól, tudok, de alapvetően nem a relaxációs kezelésekre helyezem a hangsúlyt. 🙂 Itt egy kicsit mást kaphattok, mint amit eddig egy kozmetikusnál megszokhattatok.

Fontos kiemelni, hogy mindenkinek a bőre más és más,  legtöbbször nem egyformán reagál ugyanazon dolgokra, ezt érdemes figyelembe venni a kiajánlott termékminták és kezelések után. Ha nem vált be egy minta, nyugodtan keress és kérj másikat! Ha bevált, de mégis kipróbálnál mást, akkor is beszéljünk, hátha tudok még jobbat ajánlani! 🙂

Fontos az utókövetés. Ha eljössz hozzám kezelésre vagy bőrápolási konzultációra, biztosan meg fogom kérdezni 1-2 héten, de legkésőbb 1 hónapon belül, hogy mi újság Veled. Fontos nekem, hogy jól érezd magad nálam, hogy a kiajánlott, esetleg megvásárolt termékek tényleg működjenek a Te bőrödön. Mindig el is mondom, hogy bármi probléma van, akkor nyugodtan jelezd felém, mert nálam ez az alap és ez a normális! 🙂 Ha valami nem vált be, semmi gond, azért vagyok itt, hogy segítsek Nektek, és ezt szívvel-lélekkel teszem. Szerencsére van jópár alternatíva mind termékekben, mind kezelésekben. Nézünk más alterrnatívát, ami majd jobban fog működni. Ehhez viszont fontos, hogy minél előbb tudjak a problémáról. Nagyon fontos a vendégek és a köztem kialakuló bizalom, ezért nyugodtan írhattok bármikor, küldhettek fotót a problémáról, de akár az örömről is, amit a termék nyújtott Nektek.

A szalon megnyitása előtt szintén fontos volt számomra, hogy a kezelések és termékek tekintetében is széles skálán mozogjanak az elérhető szolgáltatások. Annak ellenére, hogy prémium termékekkel dolgozom, szerettem volna, hogy a lehető legtöbb embernek elérhetőek legyenek. Ha például konzultációra érkezel hozzám, és elmondod, hogy szűk büdzsével rendelkezel, arra is fogok tudni opciót ajánlani. Ezért van a kezelések között mini kezelés, ezért alakítottam ki a protokolltól eltérő „kisebb” szolgáltatásokat, hogy alacsonyabb költségvetésből is elérhetőek legyenek a szolgáltatások. És ezért van a peeling kúra egyben történő megvásárlása esetén egy nagyon szép 4+2 akció.

De emelett jelen vannak a magasabb árfekvésű, sok lépéses és extrát is tartalmazó fullos kezelések is,hogy mindenki megtalálja az igényeinek és forrásainak megfelelő szolgáltatást. 🙂 Egyben biztosak lehettek, nálam mindig nagyon jó minőségű és hatékony anyagokkal és készítményekkel fogtok találkozni! 🙂

Végezetül szeretnék Nektek pár sort írni a Bőrápolási konzultáció és a kezelés közbeni tanácsadás közötti különbségekről. A bőrápolási konzultáció alapvetően oktatási céllal jött létre. Ilyenkor átbeszéljük a problémákat, kikérdezem a pácienst minden kórelőzményről, és ezeket figyelembe véve állítom össze az otthoni rutint. Ezzel viszont nincs vége, beszélünk a táplálkozásról, a hatóanyagokról, hogy mi micsoda, hogyan érdemes ezeket alkalmazni… stb. És a végén még kezeléstervet is felállítunk.

Ha azonban kezelésre érkezel, nincs idő ilyen széleskörűen átbeszélni a dolgokat. Ettől függetlenül ugyanúgy kikérdezlek az esetleges allergiákról, vagy egyéb problémákról, hogy tudjam mi az amit alkalmazhatok a bőrödön. Otthoni mintacsomagot ugyanúgy kaphatsz, amennyiben ezt szeretnéd, de ebben az esetben nem beszéljük végig az összes hatóanyagot és a hatásait.

Remélem ez a néhány sor segítségedre volt abban, hogy kicsit jobb betekintést nyerhessél, hogy mi az a plusz, amitt kaphatsz, ha engem hívsz segítségül a bőrápolás útvesztőihez. 🙂 Kérdés esetén – mint mindig – keressetek nyugodtan!

Mindenkinek ragyogó és egészséges bőrt kívánok!