PETRÁN ÁGNES

Image Skincare bőrápolási és peeling szakember, szemöldök stylist és divatsminkes vagyok. Hivatásom a mindenki számára elérhető szép bőr, amelyre különböző alternatívákat tudok a hozzám fordulóknak ajánlani. Az arc szerkezetének javításához természetes szemöldököt és szempillát készítek, ha pedig a vendégek alkalomra készülnek, kifinomult sminkekkel tudom őket szépíteni.

Eredetileg A Pécsi Tudományegyetem Építészmérnök szakán végeztem, de a bőrápolás és a smink iránti szeretet egész fiatal korom óta mocorgott bennem, és mindig csak tovább erősödött. 2013-ban a L’école Fashion Makeup Academy Divatsminkes szakán tanultam, ahol számtalan fotózáson és divatbemutatón szerezhettem gyakorlatot. Imádtam egy teljesen új szemléletmódot tanulni a sminkelésben, ahol kizárunk mindent, ami művi, és a divatmagazinok kifinomult és művészi sminkjeit vettük alapul.

Ezután végeztem el a két éves, budapesti Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnázium Kozmetikus képzését kiváló eredménnyel. Az elsődleges célom mindig is a minőségi és prémium termékek alkalmazása volt, hogy saját magam és a vendégeim számára is legjobbat tudjam nyújtani.

A korai tinédzser éveimtől kezdődően szenvedtem középsúlyos aknéval, amit kisvárosiként a drogériákban fellelhető termékek használatával próbáltam enyhíteni, de ez sajnos egyáltalán nem járt eredménnyel. Több sikertelen bőrgyógyászati konzultáció után úgy döntöttem, hogy megtanulok sminkelni, hogy addig is míg “kinövöm” a pattanásokat, magabiztosan ki tudjak lépni az utcára. A következő években hosszú útkeresés kezdődött. Nagyvárosba költözésemmel és a folyamatosan bővülő internetes kínálattal lehetőségem nyílt kipróbálni rengeteg bőrápolási terméket, amivel szerettem volna megszüntetni az aknémat és az utána jelentkező hegeket és hiperpigmentációt. Miután rengeteget tanultam az internetet böngészve a probléma okáról, hátteréről és a hatóanyagokról, a mindenki számára hozzáférhető hámlasztó savak, és retinolok átmeneti enyhülést hoztak. De a probléma újra és újra visszatért, megoldani nem tudtam.

Belekóstoltam a blogolásba és vlogolásba, először csak megfigyelő voltam, majd én is gyártani kezdtem a tartalmat, hogy a megszerezett tudásommal másoknak is segíteni tudjak. Húszas éveim közepére világossá vált, hogy az aknémat már kinőni biztosan nem fogom, így ismét az orvostudomány felé fordultam. Góckutatások,  belső okok kivizsgálása közben különféle gyógyszeres terápiákat is kipróbáltam.

Végső elkeseredésemet a kozmetikus iskola közben felfedezett Image Skincare termékei és peeling kezelési oldották fel. A hazánkban kapható professzionális kozmetikumok között egyedülállóan modern, és sokat kutatott hatóanyagok és komplex formulák használatával, képesek a bőrproblémákat enyhíteni és megoldani. Mára a bőröm kitisztult, egészséges és probléma mentes.

Meggyőződésem, hogy komoly bőrproblémák megoldásához mindenképpen szükséges szakember bevonása, hogy szaktudásával profin segíthesse a folyamatot. 

Millenium Center
Piarista u. 4. I. emelet

(Italwax szalon)

Budapest 1052

kedd 17-21

csütörtök 17-21

szombat 8-14

agnes.petran@gmail.com

06 30 529 6064