Bőrápolási konzultáció

A legtöbb bőrprobléma elsőszámú megoldása az otthoni ápolás megfelelő és pontos beállítása. A rendelkezésre álló egy órában meghatározom a bőrtípust, ami az alapja minden termék kiválasztásának, illetve figyelembe veszem az egyéni preferenciákat, igényeket is. Személyre szabott otthoni rutin kialakítása, amely tartalmaz egy 5.000 Ft értékű mintacsomagot, a kialakított rutin termékeivel.  Image Skincare peeling kezelések megkezdése előtt is ez az első lépés.

Időtartam: 60 perc

Ár: 10.000 Ft

IMAGE SKINCARE MINI ARCKEZELÉS

A kezelés maga mindig évszakra hangolva történik, figyelembe véve az adott időszak aktuális problémáit. Ideális állapot lenne, ha egész évben ugyanaz a kezelés lenne a legmegfelelőbb minden bőrtípusra, de a valóság az, hogy az évszakok, a hideg-meleg levegő váltakozása és bőrünkre gyakorolt hatása határozza meg, milyen hatóanyag válik szükségessé. Ez a kezelés remek ismerkedő és fenntartó kezelés a peelingek után.

Időtartam: 50 perc

Ár: 12.990 Ft

BIOMOLEKULÁRIS LAPMASZK ARCKEZELÉS

Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetünk, zselés állagánál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában. A kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr. Mintha egy hosszú hétvégét pihentünk volna! Ideális fontos események előtt, amikor a legjobb formánkat akarjuk hozni!

Időtartam: 50 perc

Ár: 12.900 Ft

O2 LIFT SPA ARCKEZELÉS

Forradalmi arckezelés, mely kíméletesen hámlaszt, feltöt, erős antioxidánsokkal és őssejtekkel táplál és ragyogóvá tesz. Gyulladásgátló hatással is rendelkezik.

Időtartam: 50 perc

Ár: 16.800 Ft

Sütőtökös Tökéletesítő Arckezelés

Ennek a komplex kezelésnek a lelke az Ormedic peeling, de emellett számos egyensúlyba hozó, gyulladáscsökkentő, antioxidánsokat és peptideket tartalmazó készítményt alkalmazunk a kezelés során, hogy a bőr a legmegfelelőbb táplálást kapja.
 A kezelés után a bőr hidratált, kisimult, ragyogó lesz, a gyulladások visszahúzódnak, az apró ráncok kisimulnak. A kezelés tartalmaz egy lazító és feltöltő masszázst, illetve nyomkodásos tisztítást is, amennyiben a bőrállapot ezt megkívánja.

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

BE CLEAR TISZTÍTÓ ARCKEZELÉS (GŐZ NÉLKÜL)

Ez nem csupán egy tisztító kezelés, különleges hatóanyagkombinációk sora, amely csökkenti a gyulladásokat, feltölti a bőrt. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinál, ami harcol a miteszerek és pattanások ellen, az érzékeny bőrt nem irritálja. A kezelés masszázst és nyomkodásos tisztítást is tartalmazza. Ha először jársz nálam, akkor a felpuhítás maszk kombinációjával történik, ha az Image termékek és peelingkezelések már nem újak számodra, akkor peelinget alkalmazok.

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

The max őssejtes Arckezelés

Ez egy igazi luxus kezelés, amely növényi őssejtek különböző formáit és komplexét tartlamzazza. Az Image a kezdetektől fogva élen jár a fenntartható, környezetbarát növényi hatóanyagok kutatásában és előállításában. Ennek eredménye az növényi őssejtes termékcsalád, amelyet ennek a kezelésnek a során szélkörűen alkalmazunk. Az Image fejlesztései által 15 féle növényi őssejt hatóanyagot sikerült hatékonyan felhasználni (alma, a szőlő, a havasi gyopár, a tigrisfű…stb.),  Ez az átfogó kezelés őssejtek, erőteljes peptidek,  és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keverékét használja fel a száraz/dehidratált, öregedő, napkárosodott bőr regenerálásában. Nyáron is alkalmazható, mivel nem tartalmaz hidroxi-savakat. A kezelés relaxáló arcmasszázst tartalmaz és nyomkodásos tisztítást is tartalmaz amennyiben a bőrállapot ezt megkívánja!

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

Antioxidáns anti-aging Arckezelés

Ez nem csupán egy tisztító kezelés, különleges hatóanyagkombinációk sora, amely csökkenti a gyulladásokat, feltölti a bőrt. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinál, ami harcol a miteszerek és pattanások ellen, az érzékeny bőrt nem irritálja. A kezelés a masszázst és a nyomkodásos tisztítást is tartalmazza. Ha először jársz nálam, akkor a felpuhítás maszk kombinációjával történik, ha az Image termékek és peelingkezelések már nem újak számodra, akkor peelinget alkalmazok.

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

I. szintű peelingek

I peel | Ormedic Lift™

Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza. 

Bőrtípus indikációk: Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 16.800 Ft

I PEEL | signature faceLIFT®

A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a megfelelő hidratáltságról.

Bőrtípus indikációk: Kipirosodásra hajlamos, száraz, dehidratált, dohányos, fáradt, zsíros / aknés bőrre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 18.800 Ft

II. szintű Peelingek

I PEEL | Acne LIFT® (Kizárólag kúrában elérhető)

AHA és BHA savak elegye, a védő összetevőkkel együtt hatékonyan kezeli az akne minden fokozatát.

Bőrtípus indikációk: Aknés, zsíros, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 18.800 Ft

I PEEL | wrinkle LIFT® és Wrinkle lift Forte® (KIZÁRÓLAG KÚRÁBAN ELÉRHETŐ)

Erős felületmegújító glikolsav elegy, retinollal kombinálva. Láthatóan csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését, és az aknés hegeket.

Bőrtípus indikációk: Idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros / aknés bőrre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 18.800 Ft

I PEEL | lightening LIFT® és Lightening lift forte® (KIZÁRÓLAG KÚRÁBAN ELÉRHETŐ)

Tejsav, kojiksavval elegyítve, illetve a fehérítő hatóanyagok koktélja, csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját. 

Bőrtípus indikációk: Pigmentált, idősödő, száraz / dehidratált bőrre, egyenetlen bőrtónusra, öregségi foltokra, kipirosodásra hajlamos bőrre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 18.800 Ft

Szemöldök styling

Egyedi formakialakítás, tartós festés, formára igazítás egy különleges fájdalom mentes gyantával. Utóigazítás porral, és megmutatom, hogyan tudod otthon magadnak is alakítani a formát.

Időtartam: 50 perc

Ár: 4.000 Ft

Szempilla Lifting

Egy olyan különleges kezelés, ami a saját pillákat emeli meg tőből. Ezzel az eljárással 6-8 hétig tartó ív és tartás adható a szempillának. A speciális szempilla lifting a dauerral ellentétben nem göndörití, hanem a pillák tövénél megemeli, így a teljes hosszát hangsúlyozza, optikailag növeli, kissé dúsítja, hosszítja. A kezelés után 24 óráig nem érheti víz a pillákat, utána bármilyen, akár olajos lemosó is alkalmazható!
A szolgáltatás ára tartalmazza a szempilla tartós festését és vitaminos kezelését is.

Időtartam: 60 perc

Ár: 8.500 Ft

SZEMÖLDÖK STYLING & Szempilla Lifting csomag

A részletes leírást lásd az egyes szolgáltatásoknál!

Időtartam: 110 perc

Ár: 12.000 Ft

SZEMÖLDÖK STYLING & Szempilla festés csomag

A részletes leírást lásd az egyes szolgáltatásoknál!

Időtartam: 80 perc

Ár: 5.500 Ft

sminktanácsadás

Gyere el a rapid sminktanácsadásomra és mondd meg Te, hogy mire vagy kíváncsi!
Bizonytalan vagy a sminktermékek és sminkelési technikákkal kapcsolatban? Kipróbálnál valami újat? Szeretnéd, hogy átnézzük a neszeszered, hogy mi az ami hiányzik még belőle? Gyere el, nézzük meg!

Időtartam: 2 óra

Ár: 16.000 Ft

smink fotózásra

Cégeknek, magazinoknak, egyéb fotózások. Referenciákat lásd a “Portfólió” menüpont alatt.

Időtartam: változó

Ár: Egyedi ajánlat alapján.

Alkalmi smink

Kiváló minőségű anyagokból készülő smink bármilyen alkalomra: céges rendezvény, vendég (esküvő), szalagavató vagy csak úgy egy buliba.

Időtartam: 45 perc

Ár: 8.000 Ft

esküvői smink csomag

Készítsük el álmaid sminkjét a nagy napra! Kiváló, prémium alapanyagokból, nagy szakértelemmel, személyre szabva készítem el a sminked, az igényeidet maximálisan figyeleme véve.
A csomag tartalmazza a próbasminket és a nagy napra egy “touch up” kit-et, azaz igazító csomagot.

Kiszállás és egyedi időpont külön egyeztetés alapján!

Időtartam: változó

Ár: 20.000 Ft

Piarista u. 4. I. emelet (Italwax szalon)

Budapest 1052

kedd 17-21

csütörtök 17-21

szombat 8-14

agnes.petran@gmail.com

06 30 529 6064