Bőrápolási konzultáció

A legtöbb bőrprobléma elsőszámú megoldása az otthoni ápolás megfelelő és pontos beállítása. A rendelkezésre álló egy órában meghatározom a bőrtípust és az alapvető bőrproblémát, amivel a kezelést kezdeni érdemes, illetve figyelembe veszem az egyéni preferenciákat, igényeket is. Ez az alapja minden termék kiválasztásának. Ezután történik személyre szabott otthoni rutin kialakítása, először hatóanyag javaslatokkal, utána konkrét termékjavaslatokkal. A konzultáció tartalmaz egy 5.000 Ft értékű mintacsomagot, a kialakított rutin konkrét termékeivel.  Image Skincare peeling kezelések megkezdése előtt is ez az első lépés.

Időtartam: 60 perc

Ár: 10.000 Ft

Image skincare mini Arckezelés

A kezelés maga mindig évszakra hangolva történik, figyelembe véve az adott időszak aktuális problémáit. Ideális állapot lenne, ha egész évben ugyanaz a kezelés lenne a legmegfelelőbb minden bőrtípusra, de a valóság az, hogy az évszakok, a hideg-meleg levegő váltakozása és bőrünkre gyakorolt hatása határozza meg, milyen hatóanyag válik szükségessé. Ez a kezelés remek ismerkedő és fenntartó kezelés a peelingek után.

Időtartam: 45 perc

Ár: 12.990 Ft

Biomolekuláris Lapmaszk Arckezelés

Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetünk, zselés állagánál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában. A kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr. Mintha egy hosszú hétvégét pihentünk volna! Ideális fontos események előtt, amikor a legjobb formánkat akarjuk hozni!

Időtartam: 50 perc

Ár: 12.900 Ft

O2 Lift spa Arckezelés

Forradalmi arckezelés, mely kíméletesen hámlaszt, feltöt, erős antioxidánsokkal és őssejtekkel táplál és ragyogóvá tesz. Gyulladásgátló hatással is rendelkezik.

Időtartam: 50 perc

Ár: 16.800 Ft

Antioxidáns Anti-Aging Arckezelés

Már az első alkalommal világossá válik, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratálásról. A kisebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak megvalósul az azonnali Age Later átalakulás.Ez az átfogó kezelés Tri-C ComplexTM és a korrigáló hidroxi savak, erős peptidek, őssejtek és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keverékét nyújtja a száraz/dehidratált, öregedő és napkárosodott bőrt. A kezelés relaxáló arcmasszázst tartalmaz és nyomkodásos tisztítást is amennyiben a bőrállapot ezt megkívánja!

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

Sütőtökös Tökéletesítő Detox Arckezelés

Ennek a komplex kezelésnek a lelke az Ormedic peeling, de emellett számos egyensúlyba hozó, gyulladáscsökkentő, antioxidánsokat és peptideket tartalmazó készítményt alkalmazunk a kezelés során, hogy a bőr a legmegfelelőbb táplálást kapja.
 A kezelés után a bőr hidratált, kisimult, ragyogó lesz, a gyulladások visszahúzódnak, az apró ráncok kisimulnak. A kezelés tartalmaz egy lazító és feltöltő masszázst, illetve nyomkodásos tisztítást is, amennyiben a bőrállapot ezt megkívánja.

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

Be clear tisztító arckezelés (gőz nélkül)

Ez nem csupán egy tisztító kezelés, különleges hatóanyagkombinációk sora, amely csökkenti a gyulladásokat, feltölti a bőrt. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinál, ami harcol a miteszerek és pattanások ellen, az érzékeny bőrt nem irritálja. A kezelés masszázst és nyomkodásos tisztítást is tartalmazza. Ha először jársz nálam, akkor a felpuhítás maszk kombinációjával történik, ha az Image termékek és peelingkezelések már nem újak számodra, akkor peelinget alkalmazok.

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

Be clear tisztító arckezelés (gőz nélkül)

Ez egy igazi luxus kezelés, amely növényi őssejtek különböző formáit és komplexét tartlamzazza. Az Image a kezdetektől fogva élen jár a fenntartható, környezetbarát növényi hatóanyagok kutatásában és előállításában. Ennek eredménye az növényi őssejtes termékcsalád, amelyet ennek a kezelésnek a során szélkörűen alkalmazunk. Az Image fejlesztései által 15 féle növényi őssejt hatóanyagot sikerült hatékonyan felhasználni (alma, a szőlő, a havasi gyopár, a tigrisfű…stb.),  Ez az átfogó kezelés őssejtek, erőteljes peptidek,  és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keverékét használja fel a száraz/dehidratált, öregedő, napkárosodott bőr regenerálásában. Nyáron is alkalmazható, mivel nem tartalmaz hidroxi-savakat. A kezelés relaxáló arcmasszázst tartalmaz és nyomkodásos tisztítást is tartalmaz amennyiben a bőrállapot ezt megkívánja!

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

I. szintű peelingek

I peel | Ormedic Lift™

Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza. 

Bőrtípus indikációk: Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 16.800 Ft

I PEEL | signature faceLIFT®

A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a megfelelő hidratáltságról.

Bőrtípus indikációk: Kipirosodásra hajlamos, száraz6dehidratált, dohányos, fáradt, zsíros / aknés bőrre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 18.800 Ft

II. szintű peelingek

I PEEL | Acne LIFT® (Kizárólag kúrában elérhető)

AHA és BHA savak elegye, a védő összetevőkkel együtt hatékonyan kezeli az akne minden fokozatát.

Bőrtípus indikációk: Aknés, zsíros, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 18.800 Ft

I PEEL | wrinkle LIFT® (KIZÁRÓLAG KÚRÁBAN ELÉRHETŐ)

Erős felületmegújító glikolsav elegy, retinollal kombinálva. Láthatóan csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését, és az aknés hegeket.

Bőrtípus indikációk: Idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros / aknés bőrre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 18.800 Ft

I PEEL | lightening LIFT® (KIZÁRÓLAG KÚRÁBAN ELÉRHETŐ)

Tejsav, kojiksavval elegyítve, illetve a fehérítő hatóanyagok koktélja, csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját. 

Bőrtípus indikációk: Pigmentált, idősödő, száraz / dehidratált bőrre, egyenetlen bőrtónusra, öregségi foltokra, kipirosodásra hajlamos bőrre.

Időtartam: 45 perc

Ár: 18.800 Ft

III. szintű peelingek

I PEEL | BETA LIFT™ (KIZÁRÓLAG KÚRÁBAN ELÉRHETŐ)

Erős, nem kevert szalicilsav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a közepes/súlyos aknét.

Bőrtípus indikációk: Aknés, zsíros, idősödő bőr

Időtartam: 45 perc

Ár: 24.000 Ft

I PEEL | perfection LIFT™ (KIZÁRÓLAG KÚRÁBAN ELÉRHETŐ)

Aktív hámlasztó anyagok speciális keveréke, melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat.

Bőrtípus indikációk: Öregedés, pigmentáció, akne

Időtartam: 45 perc

Ár: 24.000 Ft

I PEEL | PERFECTION LIFT® Forte (KIZÁRÓLAG KÚRÁBAN ELÉRHETŐ)

Tejsav, szalicilsav és resorcinol koncentrált elegye szinergiában hatva gyorsan és hatékonyan csökkenti az előrehaladott idősödés jeleit, az erős pigmentációt és aknét. Ez az extra erős kezelés már egyetlen alkalommal felfedi a fiatalos megjelenést.

Bőrtípus indikációk: Erős öregedés, pigmentáció, akne esetén

Időtartam: 45 perc

Ár: 24.000 Ft

Millenium Center
Piarista u. 4. I. emelet

(Italwax szalon)

Budapest 1052

kedd 17-21

csütörtök 17-21

szombat 8-14

agnes.petran@gmail.com

06 30 529 6064