Bőrápolási konzultáció

A legtöbb bőrprobléma elsőszámú megoldása az otthoni ápolás megfelelő és pontos beállítása. A rendelkezésre álló egy órában meghatározom a bőrtípust és az alapvető bőrproblémát, amivel a kezelést kezdeni érdemes, illetve figyelembe veszem az egyéni preferenciákat, igényeket is. Ez az alapja minden termék kiválasztásának. Ezután történik személyre szabott otthoni rutin kialakítása, először hatóanyag javaslatokkal, utána konkrét termékjavaslatokkal. A konzultáció tartalmaz egy 5.000 Ft értékű mintacsomagot, a kialakított rutin konkrét termékeivel.  Image Skincare peeling kezelések megkezdése előtt is ez az első lépés.

Időtartam: 60 perc

Ár: 10.000 Ft

Image skincare mini Arckezelés

A kezelés maga mindig évszakra hangolva történik, figyelembe véve az adott időszak aktuális problémáit. Ideális állapot lenne, ha egész évben ugyanaz a kezelés lenne a legmegfelelőbb minden bőrtípusra, de a valóság az, hogy az évszakok, a hideg-meleg levegő váltakozása és bőrünkre gyakorolt hatása határozza meg, milyen hatóanyag válik szükségessé. Ez a kezelés remek ismerkedő és fenntartó kezelés a peelingek után.

Időtartam: 45 perc

Ár: 12.990 Ft

Biomolekuláris Lapmaszk Arckezelés

Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetünk, zselés állagánál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában. A kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr. Mintha egy hosszú hétvégét pihentünk volna! Ideális fontos események előtt, amikor a legjobb formánkat akarjuk hozni!

Időtartam: 50 perc

Ár: 12.900 Ft

O2 Lift spa Arckezelés

Forradalmi arckezelés, mely kíméletesen hámlaszt, feltöt, erős antioxidánsokkal és őssejtekkel táplál és ragyogóvá tesz. Gyulladásgátló hatással is rendelkezik.

Időtartam: 50 perc

Ár: 16.800 Ft

Antioxidáns Anti-Aging Arckezelés

Már az első alkalommal világossá válik, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratálásról. A kisebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak megvalósul az azonnali Age Later átalakulás.Ez az átfogó kezelés Tri-C ComplexTM és a korrigáló hidroxi savak, erős peptidek, őssejtek és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keverékét nyújtja a száraz/dehidratált, öregedő és napkárosodott bőrt. A kezelés relaxáló arcmasszázst tartalmaz és nyomkodásos tisztítást is amennyiben a bőrállapot ezt megkívánja!

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

Sütőtökös Tökéletesítő Detox Arckezelés

Ennek a komplex kezelésnek a lelke az Ormedic peeling, de emellett számos egyensúlyba hozó, gyulladáscsökkentő, antioxidánsokat és peptideket tartalmazó készítményt alkalmazunk a kezelés során, hogy a bőr a legmegfelelőbb táplálást kapja.
 A kezelés után a bőr hidratált, kisimult, ragyogó lesz, a gyulladások visszahúzódnak, az apró ráncok kisimulnak. A kezelés tartalmaz egy lazító és feltöltő masszázst, illetve nyomkodásos tisztítást is, amennyiben a bőrállapot ezt megkívánja.

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

Be clear tisztító arckezelés (gőz nélkül)

Ez nem csupán egy tisztító kezelés, különleges hatóanyagkombinációk sora, amely csökkenti a gyulladásokat, feltölti a bőrt. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinál, ami harcol a miteszerek és pattanások ellen, az érzékeny bőrt nem irritálja. A kezelés masszázst és nyomkodásos tisztítást is tartalmazza. Ha először jársz nálam, akkor a felpuhítás maszk kombinációjával történik, ha az Image termékek és peelingkezelések már nem újak számodra, akkor peelinget alkalmazok.

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

Be clear tisztító arckezelés (gőz nélkül)

Ez egy igazi luxus kezelés, amely növényi őssejtek különböző formáit és komplexét tartlamzazza. Az Image a kezdetektől fogva élen jár a fenntartható, környezetbarát növényi hatóanyagok kutatásában és előállításában. Ennek eredménye az növényi őssejtes termékcsalád, amelyet ennek a kezelésnek a során szélkörűen alkalmazunk. Az Image fejlesztései által 15 féle növényi őssejt hatóanyagot sikerült hatékonyan felhasználni (alma, a szőlő, a havasi gyopár, a tigrisfű…stb.),  Ez az átfogó kezelés őssejtek, erőteljes peptidek,  és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keverékét használja fel a száraz/dehidratált, öregedő, napkárosodott bőr regenerálásában. Nyáron is alkalmazható, mivel nem tartalmaz hidroxi-savakat. A kezelés relaxáló arcmasszázst tartalmaz és nyomkodásos tisztítást is tartalmaz amennyiben a bőrállapot ezt megkívánja!

Időtartam: 75 perc

Ár: 24.000 Ft

II. szintű Peelingek

II. szintű Peelingek

I peel | Ormedic Lift™

Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza. 

Bőrtípus indikációk: Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre.

Időtartam: 40 perc

Ár: 16.800 Ft

I PEEL | signature faceLIFT®

A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a megfelelő hidratáltságról.

Bőrtípus indikációk: Kipirosodásra hajlamos, száraz6dehidratált, dohányos, fáradt, zsíros / aknés bőrre.

Időtartam: 40 perc

Ár: 18.800 Ft

II. szintű Peelingek

I PEEL | Acne LIFT®

AHA és BHA savak elegye, a védő összetevőkkel együtt hatékonyan kezeli az akne minden fokozatát.

Bőrtípus indikációk: Aknés, zsíros, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.

Időtartam: 40 perc

Ár: 18.800 Ft

I PEEL | wrinkle LIFT®

Erős felületmegújító glikolsav elegy, retinollal kombinálva. Láthatóan csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését, és az aknés hegeket.

Bőrtípus indikációk: Idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros / aknés bőrre.

Időtartam: 40 perc

Ár: 24.000 Ft

I PEEL | lightening LIFT®

Tejsav, kojiksavval elegyítve, illetve a fehérítő hatóanyagok koktélja, csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját. 

Bőrtípus indikációk: Pigmentált, idősödő, száraz / dehidratált bőrre, egyenetlen bőrtónusra, öregségi foltokra, kipirosodásra hajlamos bőrre.

Időtartam: 40 perc

Ár: 24.000 Ft

Millenium Center
Piarista u. 4. I. emelet

(Italwax szalon)

Budapest 1052

kedd 17-21

csütörtök 17-21

szombat 8-14

agnes.petran@gmail.com

06 30 529 6064